The Kitchen Courtyard Changes

 

The changes are done and we are now re-located to the First floor.

Fortunately many of our regular customers continue to visit us and more new customers are discovering what a great place the Gallery is.

During the past few years the place has been transformed and new "Food Based" units have opened up in the courtyard.

The difficulties due to extensive building works are behind us and the main problem is the shortage of parking spaces now that the numbers of visitors is growing all the time.

The first floor Gallery is now accessible from all directions. The lift at the Golf Course side of the complex, the stairs from the same side and the courtyard corner, next to the Chocolate Shop, From the staircase at the rear of the Cafe, which is also reached from the white door facing the Children's new play area.